POWERED BY:

E-COLOURS

Kennismaken

E-Colours is op 1 juni 2009 van start gegaan als lakspuiterij. Het opzetten van E-Colours was een logische zet na ruim 16 jaar ervaring in de autorecycling, autoschade- en touringcarherstel. Met deze zelfstandige spuiterij willen wij een kleurrijke dienst aanbieden aan zakelijke en particuliere opdrachtgevers.

E-Colours is dé lakspuiterij voor zowel de zakelijke als de particuliere klant. Niet alleen auto’s worden strak in de lak gezet, ook voor het spuiten van bijvoorbeeld uw sloep of keuken bent u bij E-Colours aan het juiste adres!

U kunt bij ons terecht voor het spuiten van:

Voertuigen

Uw auto, bedrijfswagen nu ook vrachtwagens en touringcars.

Watersport

U heeft een sloep, of (zeil)boot, en deze kan wel een nieuwe laklaag gebruiken? Laat deze bij ons vakkundig spuiten! Indien u liever zelf spuit, kunt u onze professionele spuitcabine ook huren.

Industrie

Het seriematig spuiten van losse onderdelen en constructies in elk gewenste kleur.

Keukens

Stuur ons een foto van uw keuken en vertel uw wensen. Wij maken een passende offerte om uw keukenkasten en frontjes weer in nieuwstaat terug te brengen. Eventueel kunnen wij ook (de)montage en vervoer voor u verzorgen.

Winkelstellingen en balies

Geef uw winkel een frisse look of een compleet nieuwe uitstraling. Voor kleine en grote zakelijke klanten hebben wij al diverse opdrachten naar tevredenheid kunnen uitvoeren. 

Al het spuitwerk wordt uitgevoerd in een moderne spuitcabine met hoogwaardige lakken van de merken Feyco en de Beer. 

De autolakken worden per opdracht door ons zelf op kleur gemengd, zodat we kunnen werken met afgepaste hoeveelheden. Dit is zowel kostenbesparend als duurzaam. Wij werken volgens de laatste eisen met het oog op milieu en duurzaamheid, watergedragen en high solid laksystemen, groene stroom en afval verwerking. 
 
Lakspuiterij E-Colours zet alles weer strak in de lak. 

Of het nu gaat om uw auto, sloep, meubels of uw keuken, bij E-Colours bent u aan het juiste adres!